Futuro draadloze intercom met foto opname functie

Via dit blog geven wij onze klanten meer product informatie over de nieuwe Futuro draadloze intercom met foto opname functie.

Introductie Futuro draadloze intercom

De monitor is voorzien van een 4″  kleurenscherm waarop u alle handelingen kunt uitvoeren. Naast alle standaard functie’s heeft deze Futuro draadloze intercom een foto opname functie, zodra er wordt aangebeld zal de intercom automatisch een foto nemen, deze kunt u later altijd nog terugkijken.

Uniek aan deze draadloze intercom is dat de buitenunit van RVS gemaakt is waardoor deze zeer robuust is, vaak bestaan de buitenunits van draadloze intercoms uit kunststof (kijk maar eens bij onze conculega’s :-). Verder beschikt de intercom over een nachtzicht functie, waardoor uw bezoeker ook in het donker goed te onderscheiden is. Daarnaast is de camera richtbaar zodat u deze in de juiste hoek kunt instellen. De maximale afstand tussen de binnen en buitenunit is 20 meter, in sommige gevallen kan een langere afstand gehaald worden echter is dat zeer afhankelijk van de situatie (aantal muren etc). De buiten- en binnen unit beschikken niet over een accu, in het verleden hebben wij wel systemen met accu’s geleverd maar vinden een intercomsysteem wat continue onderspanning staat beter werken.

Futuro Draadloze intercom

Futuro Intercom monitor functie’s

Futuro draadloze intercom installeren

De 4 inch monitor is voorzien van een kleuren scherm, onder dit scherm zitten 4 knoppen waarmee u de intercom kunt bedienen.

Binnen en buitenunit pairen

Op de achterzijde van de monitor zit de “code match” knop, zodra u deze tegelijkertijd met de “code match” knop op de achterzijde van de buitenunit indrukt dan worden de twee units automatisch aan elkaar gekoppeld.

Beldrukker

Zodra er wordt aangebeld, dan zal het scherm oplichten en zal de bel klinken voor 15 seconden, u kunt het gesprek aannemen door op de meest rechtste knop te drukken, wilt u het gesprek beëindigen dan doet u dat door nogmaals op deze knop te drukken.

Tijdens het gesprek kunt u de deur / hek openen door op het “sleuteltje” te drukken. De standaard ingestelde tijd voor het openen van de deur / hek staat ingesteld op 3 seconden, maar dit is te verlengen in het menu.

Menu draadloze intercom

Als u de “menu” knop drukt dan verschijnt bovenstaand menu hierin kunt u de kiezen uitverschillenden bel geluiden, de tijd van het aanbellen, en de openingstijd van de deuropener instellen en de actuele tijd en datum instellen. Als u verder door het menu scrolled dan komt u de bekende instellingen tegen waarmee u de scherm resolutie, helderheid etc. kunt instellen.

De Futuro intercom beschikt over een geheugen van 50 foto’s, zodra het geheugen vol is dan wordt de oudste foto overschreven.

Buitenunit Futuro draadloze intercom

 1. Anti-diefstal schroeven
 2. Camera lens
 3. Nachtzicht LEDs
 4. Speaker
 5. Beldrukker
 6. Beldrukker LED
 7. Verlicht naamplaatje
 8. Microfoon
 9. Camera lens verstelschroef
 10. Geluidsinstelling speaker
 11. Geluidsinstelling microfoon
 12. Code Matching knop
 13. Antenne aansluiting
 14. Voeding + hekopener aansluiting

Monitor Futuro draadloze intercom

Onderstaand de afmetingen van de monitor + meegeleverde toebehoren (ook bij de buitenunit wordt een voedingsadapter geleverd)

Afmetingen Monitor
Accessoires

Nieuwsgierig geworden naar de scherpe prijs van de Futuro draadloze intercom met foto opname? Klik dan hier

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen