Futuro Intercom voor Appartementen

Via dit blog geven wij onze klanten meer product informatie over onze video intercom systemen, vandaag behandelen wij de Futuro Intercom voor appartementen. Via dit blog krijgt u meer informatie en leest u meer over de installatie van de Futuro intercom. Op de product pagina’s vindt u meer informatie over de algemene werking.

De Futuro Intercom Systemen voor Appartementen verkopen wij al geruime tijd. Ons bedrijf koopt direct vanaf fabriek dit merk in en leveren deze aan particulieren, elektrotechnische bedrijven en groothandels in Nederland, België en Duitsland. U kunt onze intercomsystemen dus ook tegen komen bij andere intercom webshops.

Voor de werking van monitoren die bij de set geleverd worden verwijzen wij u naar een ander blog waar de werking van de monitoren uitgebreid beschreven worden. Klik hier

Uiteraard kunt u ook de meer info vinden op youtube.com

Het installeren van de Futuro intercom voor appartementen

De kijkhoek van de Sony camera is 92 graden en kan naar alle richtingen traploos ingesteld worden. De ideale hoogte voor het plaatsen van de buitenunit is op 160cm hoogte.

Futuro intercom voor appartementen

Op de achterzijde van de buitenunit sluit u de bekabeling aan die naar de monitor van het appartementen loopt. Elke monitor / appartement krijgt zo z’n eigen aansluiting op de achterzijde van de buitenunit. De kabel afstand tussen de monitor en de buitenunit mag maximaal 100 meter bedragen.

Let op!

Verwijder altijd jumper J3 aan de achterzijde van iedere monitor unit. Als deze niet verwijderd wordt dan zullen alle monitoren geactiveerd worden bij het indrukken van iedere beldrukker op de buitenunit.

ntercom voor appartement bedradingsschema

Het aantal schermen per appartement

U kunt per appartement maximaal 4 monitoren aansluiten. Zodra er wordt aangebeld zal het bel geluid om alle schermen te horen te zijn. De afstand van de monitoren onderling mag maximaal 50 meter bedragen. De extra schermen in het appartement worden parallel aangesloten op de bekabeling die afkomstig is van de buitenunit.

Aansluiting en Jumpers Monitor

De connectors aan de achterzijde van de monitor zijn plat gesitueerd zodat de wired connectors niet haaks maar plat ingestoken kunnen worden.

Intercom monitor aansluiting

.

Bestellen?

Klik op onderstaande intercom naar keuze voor meer info

Intercom voor 2 appartementen
Intercom voor 3 appartementen
Intercom voor 4 appartementen
Intercom 5 appartementen
Intercom voor 6 appartementen
support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen