Futuro WIFI IP Intercom systeem

Via dit blog geven wij onze klanten meer product informatie over onze IP intercom systemen, vandaag behandelen wij de Futuro WIFI IP Intercom. Op de product pagina vindt u meer informatie over de algemene werking.

Futuro WIFI IP intercom installatie schema

Furturo IP intercom installatie schema

Deze Futuro IP intercom kunt u aansluiten op uw netwerk dmv een netwerkkabel deze steekt u in op de achterzijde van de buitenunit. De IP deurbel is vervolgens via uw mobiele telefoon (smartphone), tablet bereikbaar.

Zodra de bezoeker aanbelde zal er een verbinding worden gemaakt met uw mobiele apparaat, zodat u met uw bezoeker kunt praten en daarnaast kunt u uw bezoeker met de hoge resolutie camera via uw smart device zien.

Via uw mobiele telefoon en/of tablet bent u instaat om tijdens het gesprek een foto en of video op te nemen. Op deze Futuro IP intercom systeem kunt u maximaal 10 gebruikers aanmelden. De buitenunit is zeer robuust (metaal) en geschikt voor het Nederlandse klimaat en is voorzien van IR led’s zodat uw bezoeker, ook als het donker is, goed te onderscheiden is.

Het installeren van de App

U kunt de App installeren op een Android en IOS devices. Android gebruikers kunnen in google play de App “MY CLOUD VIEWER” downloaden en installeren, voor de IOS gebruikers is deze te vinden in de App store.

Futuro IP interface MYCOMVIEWER
  1. Start de app na de installatie op en maak een account aan
COMVIEWER APP

2. Druk vervolgens op “Add Camera”

Camera toevoegen IP app

3. Druk op de configuratie sleutel om de video kwaliteit in te stellen

IP intercom app

Zodra aangebeld wordt dan kan de gebruiker het beeld zien en spreken met de bezoeker daarnaast kan het deurslot bedient worden. Om met de bezoeker te kunnen spreken dient u op de microfoon icoon te drukken en ingedrukt houden totdat u bent uitgesproken. Tijdens het gesprek kunt u foto’s van uw bezoeker maken via de “snapshot” icoon.

Video opname IP intercom

Zodra er wordt aangebeld dan zal de IP interface module elke keer 20 seconden video opnemen, deze video’s kunt u later terugzien. Zodra het geheugen vol is dan zal het oudste filmpje automatisch verwijderd worden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bellen (24/7 365 dagen per jaar) of stuur een email naar info@intercomdiscounter.nl wij reageren altijd binnen 1 uur op uw email.

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen