GSM intercom systeem

Via dit blog geven wij onze klanten meer product informatie over onze GSM intercom systemen, vandaag behandelen wij onze veel verkochte Kenwei GSM intercom. Op de product pagina vindt u meer informatie over de algemene werking.

De Kenwei Intercom Systemen verkopen wij al geruime tijd. Ons bedrijf koopt direct vanaf fabriek dit merk in en leveren deze aan particulieren, elektrotechnische bedrijven en groothandels in Nederland, België en Duitsland. Uiteraard hanteren wij de laagste prijzen, elektrotechnische bedrijven en groothandels kunnen extra korting krijgen op onze producten.

Inleiding

GSM intercom systemen maken gebruik van een mobiel netwerk die ook gebruikt wordt voor mobiele telefoons het enige wat u nodig heeft is een SIM kaart.

GSM INTERCOM

Deur openen met uw telefoon

Wanneer een bezoeker op de belknop drukt, wordt er een oproep gemaakt van de intercom naar een vaste of mobiele telefoon, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. Er kunnen drie telefoonnummers worden ingesteld. Als de eerste keuze de oproep niet beantwoordt of bezet is, wordt de oproep omgeleid naar de tweede en vervolgens naar het derde telefoonnummer zodat meerdere personen de deur kunnen openen.

Toegangscontrole

Dit systeem kan ook worden gebruikt als toegangscontrole voor bijvoorbeeld een kantorencomplex. Door te bellen met de GSM intercom kan de deur van buitenaf worden geopend. Dit kan door de nummers (maximaal 100 telefoonnummers) van de medewerkers in het systeem te programmeren.

GSM intercom interface

Indien u niet meer beschikt over een analoge telefoonlijn, biedt deze GSM modem uitkomst. Met deze GSM modem kan uw systeem zonder analoge telefoonlijn toch eenvoudig doormelden naar privé nummers of de meldkamer. De GSM modem is ontworpen als vervanging van de analoge telefoonlijn. In de GSM modems wordt een SIM kaart geplaatst dit kan een prepaid of abonnement SIM kaart zijn.

De set heeft één beldrukker, die naar twee nummers kan bellen. Als het eerste nummer bezet is of onbeantwoord blijft schakeld het systeem naar het tweede nummer. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst naar het vaste toestel in huis laten bellen en bij geen gehoor naar uw mobiele telefoon. Hiermee is het direct een goede inbraakbescherming; u kunt de aanbeller immers altijd te woord staan. Tevens kunt u de intercom instellen zodat deze automatisch een foto maakt van uw bezoeker en deze via een MMS bericht naar uw mobiele telefoon stuurt.

Het systeem is ontwikkeld om te werken met dezelfde technologie als de mobiele telefoon. Eén druk op de knop genereert een oproep via de ingebouwde GSM module, tijdens het gesprek kunt via uw telefoon de deur dan wel poort openen. De deur kan ook geopend worden door naar de module te bellen.

Het programmeren van de nummers en extra functies kan eenvoudig uitgevoerd worden dmv een SMS.

Deze GSM intercom bestellen, klik hier.

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen