Guardian NVX200 intercom informatie en installatie

Via dit blog geven wij onze klanten meer product informatie over onze video intercom systemen, vandaag behandelen wij de Guardian NVX200 intercom.

De Guardian Intercom Systemen verkopen wij al geruime tijd. Ons bedrijf koopt direct vanaf fabriek dit merk in en leveren deze aan particulieren, elektrotechnische bedrijven en groothandels in Nederland, België en Duitsland. U kunt onze intercomsystemen dus ook tegen komen bij andere intercom webshops.

Guardian NVX200 installatie schema

Guardian intercom installatie schema

Bovenstaand schema laat zien hoe de Guardian intercom aangesloten dient te worden. Tussen de buitenunit en de monitor dient een 4 aderige kabel getrokken te worden, u kunt hiervoor standaard UTP kabel voor gebruiken. Deze kabel kunt u eventueel bij uw bestelling mee bestellen. Als u meerdere schermen wilt aansluiten dan dient u deze parallel op de bekabeling die naar de buitenunit loopt aan te sluiten. U kunt dit systeem uitbreiden met maximaal 7 schermen. Het installatie schema is ook van toepassing bij de Guardian NVX500 intercomsystemen.

De maximale afstand van de monitor naar de buitenunit kan 100 meter bedragen, de afstanden tussen de schermen onderling is maximaal 50 meter.

Het scherm kan worden aangesloten op 230VAC en op 14VDC hiervoor heeft u dan wel een losse 14 VDC adapter voor nodig, deze is via de website te bestellen.  Een tweede buitenunit sluit u aan met een 4 aderige kabel op de achterzijde van de monitor.

De deur/poort opener sluit u aan op de buitenunit, u kunt een deuropener + voeding eventueel bij uw intercom bestellen.

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen