Guardian Video Intercom Systemen

Via dit blog geven wij onze klanten meer product informatie over onze video intercom systemen, vandaag behandelen wij de Guardian Video Intercom Systemen. Op de product pagina’s vindt u meer informatie over de algemene werking.

De Guardian Video Intercom Systemen verkopen wij al geruime tijd. Ons bedrijf koopt direct vanaf fabriek dit merk in en leveren deze aan particulieren, elektrotechnische bedrijven en groothandels in Nederland, België en Duitsland. U kunt deze intercomsystemen dus ook tegen komen bij andere intercom webshops. Uiteraard hanteren wij de laagste prijzen, elektrotechnische bedrijven en groothandels kunnen extra korting krijgen.

Guardian Intercom Installeren

De Guardian Video Intercom Systemen zijn zgn tweedraads systemen, dit betekend dat er tussen de buitenunit en de monitor een kabel getrokken dient te worden met 2 aders. Bij uw bestelling krijgt u een DPS en PS4 unit, normaliter worden deze twee units in de meterkast geplaatst. De bestaande bekabeling naar uw bestaande bel drukker bij uw voordeur kunt u hergebruiken. Wilt u de buitenunit op 100 meter plaatsen dan adviseren wij een ader diameter van 0.8mm2, vaak wordt hiervoor UTP bekabeling gebruikt, u kunt, omdat u slechts twee aders nodig heeft, de ongebruikte aders samenvoegen zodat u meer koper heeft (=minder verlies)

Guardian Video Intercom Aansluiting

Zodra u de bedrading heeft aangesloten en de PS4 unit op 230V heeft aangesloten dan zal de intercom opstarten. De Guardian Video Intercom Systeem is klaar voor gebruik!

Aansluiten Elektrische Deuropener

Op de Guardian Video Intercom Systemen kunt u twee Elektrische Deuropener Aansluiten deze zijn beide onafhankelijk vanaf het scherm te bedienen. Er zijn twee manieren om de sloten aan te sluiten op de buitenpost t.w.:

1. Op het contact S1 en S- (Slot 1) en S2 en S- (Slot 2)

Let wel dat het vermogen van de buitenunit gelimiteerd is op 12V en 250mA, heeft u elektrische Deuropener meer vermogen nodig dan raden wij optie 2 aan.

Aansluitschema elektrisch slot

2.  Op het contact PL en S1 (Slot 1) en PL en S2 (Slot 2)

Deze optie heeft voor ons altijd de voorkeur, u heeft dan wel een aparte voeding nodig.

Aansluitschema Elektrisch slot met voeding

Aansluiten van meerdere monitoren

U kunt uw Guardian systeem uitrusten met meerdere monitoren en buitenunits. Het voordeel van dit systeem is dat u slechts 1 voeding nodig heeft, bij veel andere intercom systemen dient elk scherm voorzien te worden van een aparte voeding. Als u bij ons extra schermen besteld dan zal u ook een zwaardere voeding bij uw bestelling worden gevoegd. Zoals in onderstaand installatie schema te zien is dient u de schermen door te lussen, dus vanaf de DPS unit trekt u een twee-aderige kabel naar de eerste monitor, en vanaf de eerste een twee-aderige kabel naar de tweede monitor etc. U kunt maximaal 16 schermen koppelen. Let er goed op dat u de DIP-switches achter op de monitoren goed zet, in de bijgevoegde handleiding kunt u zien hoe en welke code elk scherm krijgt, let er vooral op dat het bij het laatste scherm altijd de 6e DIP-switch omhoog staat. Zodra er wordt aangebeld zullen alle schermen gaan rinkelen en beeld geven, u kunt vervolgens vanaf elke scherm met uw bezoeker praten. Daarnaast is het voordeel van dit systeem dat elk scherm oproepbaar is vanaf elk willekeurig scherm.

Aansluiting Intercom meerdere monitoren

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen