Onze intercoms geselecteerd voor het Europese iAGE project

Onze intercoms zijn geselecteerd voor het internationale iAge project!

In Dedemsvaart is de pilot Lifelong Living Online (LLL Online) uitgevoerd. Deze pilot maakt deel uit van het internationale project iAge en moet ervoor zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen met hulp van ICT waaronder intercomsystemen onderdeel van uitmaken.

Met iAge werkte de gemeente Hardenberg samen met ouderenbonden, plaatselijk belang Dedemsvaart, lokale welzijnsorganisaties, woningcorporaties, huisartsen, Saxenburgh Groep, Baalderborg, Carinova, Buurtzorg, TNO, onderwijsinstellingen, ICT bedrijven en het MKB.

Tijdens de pilot van het Europese iAGE project heeft een groep van vijftig ouderen (ouder dan 75) geleerd zelfstandig of met hulp om te gaan met nieuwe mogelijkheden van ICT, domotica en sociale media. Deze middelen moesten zorg op maat mogelijk maken en toegang bieden tot sociale ondersteuning. Ook werd op deze manier een nieuw sociaal netwerk opgezet.

Vanuit de doelgroep/werkgroep “veiligheid”  is in samenwerking met de gemeente Dedemsvaart en de bewoners diversen intercoms van verschillende leveranciers vergeleken. Daar is de keuze, voor een groot gedeelte van de bewoners, op onze video intercomsystemen gevallen. Het merendeel van de bewoners heeft gekozen voor het Guardian Video Intercomsystemen welke uitblinkt in eenvoud en degelijkheid. Samen met onze lokale installateur zijn de systemen bij de bewoners geplaatst. Uiteraard kunnen de bewoners ons 6 dagen per week bereiken voor eventuele vragen en kan men rekenen op standaard 2 jaar garantie.

Wij zijn erg trots dat onze intercom systemen geselecteerd zijn voor het Europese iAGE project!

iAGE project Selectie voor het iAGE project

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen