Vernieuwde Intercomdiscounter website

Intercomdiscounter nieuwe website

Na een passende partij gevonden te hebben in Bigbridge te Nijmegen is een vernieuwde strakke en zeer moderne website (her) ontwikkeld en hiermee vooral voor het mobiel gebruik via smart phones en tablets klaar voor de toekomst. Deze super snelle en zeer makkelijk te begrijpen website heeft vele fijne manieren om een artikel of artikel groep te vinden daarnaast biedt de website de mogelijkheid om uw intercomsysteem volledig zelf samen te stellen. Ook met uw smart devices is bestellen eenvoudig.

Dit nieuwe design wordt “Responsive Design genoemd wat ervoor zorgt dat het ontwerp mee schaalt met de afmetingen van het scherm. Snelheid en gebruiksgemak staan bij de Intercomdiscounter.nl & Bigbridge dan ook erg hoog in het vaandel.

Tot op vandaag de dag zijn er nog steeds kleine verbeter puntjes die ons gedreven en scherp houden. Mede hierdoor is onze helpdesk uitgebreid met een extra telefoniste die 6 dagen per week u een helpende hand kan rijken met vragen en oplossingen mbt zoeken en bestellen van uw favoriete product.

Voor vragen of opmerkingen mag u altijd ons Team benaderen.

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen