Video Intercom beeld en geluid via uw Smartphone en Tablet

Video Intercom beeld en geluid via uw Smartphone en Tablet is nu mogelijk met deze nieuwe interface IP module. Deze module is geschikt voor de Futuro Video Intercom systemen. Zodra de bezoeker op de bedrukker van de intercom buitenunit drukt dan zal er automatisch verbinding gemaakt worden met uw tablet en/of mobiele smart telefoon. De interface module zal dan direct starten met de opname van het beeld en zal daarnaast diversen foto’s nemen.

Via uw telefoon of tablet kunt uw bezoeker live zien en uiteraard spreken. Daarnaast kunt u via uw device de deur en of hek openen. Ideaal als u bijvoorbeeld in de tuin bent, u hoeft niet naar het intercomscherm te lopen om de deur en of hek te openen.

Het voordeel van deze IP interface module is dat alle beelden worden opgeslagen zodat u deze laten rustig kunt nazien. De installatie is eenvoudig maar u dient wel enige kennis te hebben van computers/netwerken, maar met onze hulp en de bijgeleverde handleiding moet het lukken. De app die u op uw telefoon en/of tablet dient te installeren is gratis te downloaden uit de app store. Deze Video Intercom beeld en geluid interface is vanaf vandaag te bestellen via onze website, klik hier. Bekijk vanaf nu video, beeld en geluid van uw intercom via de smartphone en tablet! Uiteraard krijgt u standaard 2 jaar garantie en gratis support van onze helpdesk.

Intercom-via-uw-smartphone
support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen