Intercom in woning of voor bedrijf

In ons aanbod vindt u een ruime keuze aan intercoms voor in huis of voor uw bedrijf. Al onze intercoms zijn eenvoudig uitbreidbaar met meerdere monitoren en buitenunits: u kunt uw set zelf samenstellen. Via het handige zoekfilter aan de linkerkant selecteert u uw voorkeuren, zodat alle intercomsystemen naar voren komen die aan uw wensen en eisen voldoen. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment voor een intercom voor uw woning.

Intercom met camera

Wij leveren diverse soorten intercoms met camera. De Futuro Video Intercom heeft een interessante extra functie: een inbouw buitenunit met codepaneel, waarmee u vanaf de buitenunit uw deur of toegangshek kunt openen. Dit is bovendien ook altijd mogelijk vanaf de monitor. Uiteraard kunt u met al onze buitenunits een slot / hek openen. Andere functionaliteiten van deze intercom met camera zijn de kleurencamera en de foto‐opname functie. Dankzij de koppeling met een gratis app op uw mobiel, kunt u uw bezoekers altijd en overal te woord staan via een app op uw smartphone of tablet. Ook worden de video’s van uw bezoekers automatisch opgeslagen, zodat u nooit iets mist. De Futuro intercomsystemen beschikken over zowel een foto als een video-opname daarnaast kunt u uw mobiel koppelen aan dit systeem, daarnaast werkt dit systeem slechts met 2 draden wat het installeren zeer eenvoudig maakt.

Deurbel met camera

Een deurbel met camera biedt verschillende voordelen. Staat er iemand voor de deur die u niet kent, of belt er een verkoper aan? Dan kunt u er heel gemakkelijk voor kiezen om deze persoon niet binnen te laten. Naast dat u de bezoeker ziet, kunt u met een intercomsysteem tevens met uw bezoekers praten om te vragen waarvoor ze komen. De foto‐opname functie is ook erg interessant aan deze deurbel met camera. U ontvangt dan een foto van de bezoeker die bij u heeft aangebeld toen u niet thuis was. Zo weet u precies wie u wilde bezoeken toen u niet thuis was. Bekijk hier al onze intercoms met foto‐opname functie.

Video intercom bestellen bij Intercomdiscounter.nl

Particulieren kunnen goed bij ons terecht voor een video intercom in huis, maar ook bedrijven en groothandels zijn bij Intercomdiscounter.nl aan het juiste adres. U profiteert van een snelle verzending: intercoms die u voor 16:00 uur bestelt, heeft u de volgende werkdag al in huis. Heeft u nog vragen over uw bestelling, of wilt u meer weten over onze producten? Bel gerust naar onze klantenservice! Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

 

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen