Futuro intercoms

In ons assorment vindt u de meest uiteenlopende intercoms van het gerenommeerde merk Futuro. U bestelt bij Intercomdiscounter.nl zowel kant en klare intercom pakketten die u direct thuis kan installeren, als losse onderdelen van Futuro. De mogelijkheden zijn enorm, dus kijkt u gerust eens rond in ons actuele aanbod om te kijken of er een geschikte intercom voor u bij zit. 


De voordelen van Futuro intercoms


We zetten de voordelen van Futuro intercoms graag even voor u op een rijtje:

  • Uitgebreid aanbod
  • Innovatieve functionaliteiten
  • Eenvoudige installatie
  • Aantrekkelijke tarieven 
 
Futuro staat bekend om de combinatie van topkwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Wat daarnaast erg interessant is zijn de geavanceerde mogelijkheden die deze intercoms bieden: bijvoorbeeld de foto-opname functie of de speciale IR-LED’s waardoor uw bezoeker ook goed in het donker te zien is. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de diverse innovatieve functionaliteiten die mogelijk zijn. Tot slot is een Futuro intercom erg gemakkelijk om thuis zelf te installeren. Mocht het u toch niet lukken, dan helpen onze erkende installateurs u daar graag bij. 
 
 

Praat met uw bezoekers via uw smartphone of tablet


Wanneer er iemand bij u aanbelt, wordt er automa sch verbinding gemaakt met een van uw mobiele apparaten, zoals een smartphone of tablet. U kunt dus met uw bezoeker praten, en hem of haar zelfs zien met de hoge resolutie camera. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het gesprek een een foto te maken of een video op te nemen. Door de app ‘my cloud viewer’ te downloaden, kunt u van al deze interessante functies gebruikmaken. 


Een Futuro intercom uitzoeken


Bent u al benieuwd geworden naar de verschillende intercoms na het lezen van al deze hoogstaande functionaliteiten? Bekijk dan direct al onze Futuro intercoms. We hebben onze webshop overzichtelijk ingedeeld in diverse categorieën, zodat u de direct de juiste intercom voor uw woning kunt vinden. Bovendien maken we gebruik van een handig filter, waarmee u zelf uw voorkeuren selecteert, zodat de meest geschikte intercoms voor u naar voren komen. Met een Futuro intercom bent u in ieder geval verzekerd van een uitstekende kwaliteit. support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen