Intercom monitoren

De monitor is een essentieel onderdeel van het totale intercomsysteem. Wij begrijpen dat u in het geval van een defecte monitor dan ook zo snel mogelijk een nieuwe in huis wilt hebben. Zo kunt u in ieder geval weer zien wie er bij u voor de deur staat! Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus wanneer u vandaag nog voor 16:00 uur een bestelling plaatst, dan ontvangt u de losse monitor de volgende dag al in huis. Wij leveren enkel universele monitoren die aan ieder 4-draads intercomsysteem te koppelen zijn, dus er zit zeker een geschikte monitor voor u bij. Onze monitoren zijn tevens ideaal om uw intercomsysteem uit te breiden met meerdere schermen. Benieuwd naar ons aanbod? Hieronder vindt u al onze intercom monitoren.

 

Ons aanbod intercom monitoren

In ons assortiment vindt u zowel 7 als 10 inch intercom monitoren, in de kleuren zwart en wit. Wat betreft de merken heeft u de keuze uit Futuro, Kenwei en Guardian. Bent u op zoek naar een bepaald onderdeel? Bij onze intercom diversen staan alle onderdelen die gekoppeld kunnen worden aan onze Futuro- en Guardian intercomsystemen. Een groot voordeel is dat onze Futuro- en Kenwei intercomsystemen standaard over een foto-opname functie beschikken, en de Guardian heeft zelfs een extra functie: video-opname.

 

Dit zijn enkele interessante specificaties:

 

  • Hek- en/of deuropener functie
  • Automatisch display uit na 45 seconden
  • Foto-opname functie
  • Nachtzicht functie

 

Bij de pagina’s van de verschillende monitoren vindt u meer specifieke informatie, zoals de beeldresolutie en afmeting.

 

De installatie uitbesteden

Onze intercom monitoren worden compleet geleverd met ophangbeugels, waardoor ze eenvoudig zelf te installeren zijn. Aangezien wij met diverse erkende installateurs werken, kunt u de monitor ook gerust door een professional laten installeren. Mocht u dat prettiger vinden, dan regelen we dat graag voor u!

 

Vragen? Bel onze klantenservice

Heeft u nog vragen over onze intercom monitoren of onze andere intercom onderdelen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, die 24/7 bereikbaar is voor vragen.

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen