Intercom voor appartementen

Bent u op zoek naar een intercom voor appartementen? In ons uitgebreide aanbod vindt u verschillende intercomsystemen die geschikt zijn voor appartementen. U bestelt onderstaande intercomsystemen tot 32 appartementen snel en eenvoudig online in onze webshop. Uiteraard leveren we alle systemen compleet als set, inclusief de benodigde onderdelen. Mocht u op zoek zijn naar een intercomsysteem voor meer dan twaalf appartementen, dan kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast leveren wij ook maatwerk.

Video intercom systeem

Een video intercom is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt hiermee op afstand met uw bezoekers communiceren, wat een veilig gevoel geeft. Een video intercom voor appartementen is bovendien gemakkelijk te installeren. Onze intercoms zijn voorzien van een aantal interessante functies. Met de Futuro intercomsystemen kunt u altijd en overal zien wie er bij u aanbelt. Wanneer u niet thuis bent en de telefoon dus niet op kan nemen, dan krijgt u in een melding op uw telefoon met een foto van de bezoeker. Zo weet u precies wie er bij u heeft aangebeld en mist u nooit wat. Ook de Futuro intercomsystemen beschikken over deze foto-opname functie. De Futuro intercoms voor 2 tot 32 appartementen, de Comelit intercoms tot 4 appartementen.

Belsysteem appartementen

Voor appartementen is een belsysteem in de hal of buiten bij de voordeur een ideale uitkomst. Elk appartement in het complex heeft dan een intercom, zodat de bewoner een belletje krijgt wanneer er wordt aangebeld. Met een knop in het intercomsysteem in het appartement kan het bezoek binnen worden gelaten. Bij dit belsysteem voor appartementen hoort en ziet u de bezoeker.

Bekijk alle intercoms van Intercomdiscounter.nl

Zowel particulieren als bedrijven en groothandels kunnen bij ons terecht, dus kijk eens rond om te zien of er een geschikte intercom voor appartementen voor u bij zit. Wanneer u voor 16:00 uur een bestelling plaatst, heeft u het intercomsysteem de volgende werkdag al in huis. Dit geldt voor alle artikelen die wij op voorraad hebben. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, dus belt u gerust naar onze klantenservice als u nog vragen heeft.

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen