IP intercom

Een IP intercom is op uw interne netwerk aangesloten, zodat u kunt communiceren met uw smartphone of tablet. Zo beantwoordt u de bel dus gewoon via uw telefoon of tablet, ideaal! Welk tijdstip het ook is, en waar u ook bent: het stelt u in staat om alle bezoekers bij uw woning of bedrijf te zien, en daar direct mee te communiceren. Wij leveren onze IP intercoms zowel aan particulieren als aan bedrijven en groothandels. Bekijk ons totale aanbod en lees alles over de specificaties. 


Voordelen van een IP intercom

Ervaar de volgende voordelen van een IP intercom van Intercomdiscounter.nl:

  • Bedien uw intercomsysteem volledig op afstand
  • Sta uw bezoekers overal ter wereld te woord
  • Inclusief foto en video opname functie
  • App beschikbaar voor zowel Apple als Android
  • Eenvoudig te installeren
 
 
Wanneer u in de tuin zit en de bel gaat, dan kunt u uw bezoeker op afstand binnenlaten via de handige deur/hek-opener functie. Via uw telefoon of tablet krijgt u een bericht zodra er wordt aangebeld. U kunt vervolgens het gesprek accepteren, de bezoeker komt in beeld en u kunt beginnen met praten. Dit is dus ook mogelijk als u niet thuis bent. De foto en video opname functie is ideaal om tijdens het gesprek een extra foto/video te maken. Alle opgeslagen beelden kunt u later nog terug bekijken. De bijbehorende app kunt u gemakkelijk installeren op uw smartphone en tablet, en is voor zowel Apple als Android beschikbaar. 
 
 

Bekijk onze IP video intercoms

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan IP video intercoms. Kies uit de IP Bold met 1, 2 of 4 beldrukkers, of ga voor het complete Futuro IP intercom pakket, dat bestaat uit een deurbel met camera en een 7 inch kleurenscherm. Een andere optie is de Futuro inbouw IP intercom, die over een bedraad systeem beschikt. Dit heeft als voordeel dat u uw bezoekers altijd te woord kunt staan, ook als uw telefoon leeg is of als u hem niet bij de hand heeft. Op deze pagina vindt u ons totale aanbod, dus kies de IP intercom die het beste bij uw persoonlijke situatie past. 


IP deurintercom online bestellen

Wanneer u een IP deurintercom van Intercomdiscounter bestelt, dan kiest u voor een betrouwbaar en veilig systeem. Het bestelproces werkt erg snel en eenvoudig. Een bestelling die voor 16:00 uur wordt geplaatst, ontvangt u de volgende werkdag al in huis. Wilt u meer informatie over de intercoms, of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons 24 uur per dag, van maandag tot en met zondag bereiken. 


support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen