Poort automatisering

Zoekt u een intercomsysteem dat geschikt is voor uw poort? In ons assortiment vindt u een aantal verschillende intercoms, die zijn voorzien van een inbouw buitenunit met codepaneel of RFID-kaartlezer. Op deze pagina vindt u ons totale aanbod, dus neemt u gerust eens een kijkje om te zien of er een geschikt systeem voor u bij zit.

 

Onze elektrische poortopeners

Wij leveren twee verschillende soorten poort automatisering:

●  Futuro video intercom met een inbouw buitenunit met codepaneel/toetsenbord

●  Futuro video intercom met een inbouw buitenunit met RFID-kaartlezer

De eerstgenoemde beschikt over een codepaneel, waarmee u vanaf de buitenunit uw deur of toegangshek kunt openen. Dit is tevens mogelijk vanaf de monitor. Wanneer u kiest voor de poort intercom met RFID-kaartlezer, dan gebeurt dit met een dongle of pas. Beide varianten worden geleverd inclusief ophangbeugels en voeding, en zijn beschikbaar in zowel een witte als zwarte uitvoering. Bovendien is het mogelijk om bij ons alleen een codepaneel te bestellen. Door middel van een kaart of het invoeren van een code wordt hiermee toegang verleend aan de gebruiker.

Diverse functionaliteiten

Naast het verschil in het codepaneel en de RFID-kaartlezer, hebben beide video intercoms dezelfde eigenschappen. Beide buitenunits zijn gemaakt van RVS en zijn voorzien van een kleurencamera en uiteraard een intercom functionaliteit. Dankzij de ingebouwde nachtzicht functie kunt u zelfs ‘s nachts zien wie er voor uw deur of hek staat. Deze poort automatisering is standaard voorzien van een foto-opname functie: wanneer uw bezoeker aanbelt wordt er automatisch een foto gemaakt. Tot slot kan deze poort intercom aan een IP-interface module worden gekoppeld. Via een app op uw tablet of smartphone kunt u dan al uw bezoekers spreken, waar u ook bent!

Poort automatisering: video intercom bestellen

Heeft u hulp nodig met het selecteren van het juiste intercom systeem? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor een professioneel en persoonlijk advies. Wanneer u een intercomsysteem met poort automatisering voor 16:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis!

 

support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen