Besteld u op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling met 99% zekerheid de volgende dag door PostNL aangeboden (ook op zaterdag). Besteld u op zaterdag of zondag, dan zal uw bestelling dinsdag bij u worden aangeboden. Onze pakketten worden bezorgd door PostNL, 99% wordt volgens schema op de juiste dag aangeboden. Helaas komt het voor dat er pakketten vertraging oplopen, de kans hierop is erg klein maar helaas niet uit te sluiten. Uw trace-code die u ontvangt bij een bestelling geeft dit duidelijk weer.

In Nederland en België verzenden wij volgens een vast tarief. U betaalt € 6.95 per geplaatste order, deze prijs is vast ongeacht de hoeveelheid. In het buitenland worden de pakketten helaas zwaarder belast met kilo toeslagen voor pakket verzending. Hier onder ziet u een overzicht met de standaard tarieven met toeslagen. U kunt uiteraard een aantal artikelen in uw winkelwagen plaatsen en zien wat er volgens ons systeem berekend word. U hoeft de order dan nog niet af te ronden.

Bij de Intercomdiscounter.nl rekenen we verzendkosten op basis van gewicht in het buitenland, inbegrepen in deze prijs zit het verpakken, verzenden en verzekeren van het pakket. Al onze pakketten worden verzonden met PostNL. Op de website van PostNL kunt u bekijken wanneer u uw bestelling kan verwachten, doorgaans kunt u uw pakket de volgende dag al verwachten mits u voor 20:30 uur besteld heeft.  Op Zondag worden er geen pakketten bezorgd. Als het langer duurt om uw order te verzenden stellen wij u hiervan uiteraard op de hoogte middels e-mail of telefoon. 


LET OP! Een bestelling kan alleen verzonden worden indien deze betaald is, dat betekend iDEAL / PayPal omdat dit een directe betaling is. Waneer u kiest voor “vooraf overmaken” is de betaling NIET direct bij ons binnen en zal de order in de wacht komen te staan.


support

Heb je een vraag?  

BEREIKBAAR MA T/M ZO 24UUR PER DAG!

Intercom Discounter

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Bedrijfsgegevens

Intercomdiscounter.nl
Jan Matthijssenlaan 61
3232ED Brielle
KvK nr: 84203951
BTW nr: NL002823874B80
Tel. nr: 085-7737664

© 2009 – 2022 Intercomdiscounter.nl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Klantbeoordeling 9.5/10
5/5
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen